Akció!

Szervmanók 1.+2. könyvek+egyedi színezhető falinaptár csomag

5 980 Ft 4 000 Ft

A Szervmanók titokzatos világa 1. és 2. kötete és egyedi, színezhető Szervmanók Naptár együtt, kedvezményes áron

Kategóriák: , , Product ID: 2076

Leírás

Egy kalandos utazásra hívunk a Szervmanókkal, akik meseszerű történeteken keresztül mutatják be neked a tested, a szerveid, és a rájuk ható érzelmeket. 

A csomagban a Szervmanók titokzatos világa 1. és 2. kötete, és egy színezhető A4-es méretű egyedi Szervmanós falinaptár található, melyet így kedvezményes áron vehetsz meg.

A Szervmanók egy boldog, vidám család, akik fontos feladatokat látnak el a testünkben, hogy mi egészségesen élhessünk. Mindannyian érdekes személyiségek, s ha minden jól megy körülöttük, akkor Te is vidám, egészséges vagy. De van úgy, hogy a Szervmanók napja sem tökéletes. Ilyenkor aztán legyengülnek, elfáradnak. Viszont a könyvből megtudhatod, hogyan tudsz nekik segíteni, ha épp nincsenek jó passzban. 
A Szervmanók megmutatják Neked, hol élnek a testedben, és olyan érdekességekre is fény derül, hogy melyik a kedvenc állatuk, vagy mi a kedvenc ételük. A bemutatkozást minden Szervmanó egy versikével zárja. 
Óvodáskorúaknak és kisiskolásoknak ajánljuk elsősorban, de a kisebb és nagyobb testvérek és a szülők is élvezettel nézegethetik, olvasgathatják a könyvet. A meséket Kajor Éva akvarellel készített színes illusztrációi teszik még élvezetesebbé. 
A Szervmanók mesés formában, játékosan, szinte észrevétlenül tanítják meg nekünk, hogyan vegyük kézbe a saját egészségünket. Meglátod, nem csak megkedveled őket, de hidd el, azáltal, hogy megismerkedsz velük, garantáltan más szemmel fogsz magadba nézni!

A kifestővel varázsoljátok színessé a hónapokat, leheljetek életet a Szervmanókkal teli lapokba! 
Jó móka mindenkinek, aki szeret a gyermekével együtt alkotni.  Színezzétek ki a Szervmanókat kedvetek szerint, így lesz egy igazán egyedi, Szervmanós naptáratok!
Az apró részeket az anyukák, a nagyobb felületeket a gyerekek. Ceruzával a kisebbek, filctollal a nagyobbak. Használjatok olyan színeket, amit ti szerettek.

Ha tetszett a bejegyzésünk, megoszthatod a barátaiddal, ismerőseiddel:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Szervmanók 1.+2. könyvek+egyedi színezhető falinaptár csomag” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Érdekelhetnek még…

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial