“A könyvet imádjuk – én is, és a 6 éves fiam is. Végre el tudja képzelni, mi történik a testében, amikor eszik, mi van a fejében, amivel gondolkodni tud. Sokat küzdöttem azért, hogy eleget igyon, de mióta megismerte Vilit és Palit, a két matrózt, örömmel mondja, hogy a kedvükért megitta az oviban az egész kulacs vizet. Nagyon várjuk a könyv folytatását!”

V. Klára, 6 éves kisfiú anyukája

“Imádjuk a kis Szervmanókat! Játszva tanulhatják meg velük a gyerekek a szerveink funkcióit. Nagyon szeretjük a mesekönyveket. A kisfiam mindig kéri az esti mesét, és nagy öröm a Szervmanókról szóló történeteket olvasni…”

K. Nikolett, 5 éves kisfiú anyukája

” A Szervmanós könyv nagyon tetszik nekünk, meseformában megtudjuk, mit szeretnek a szervek, és hogy lesznek a testünkben egészségesek és boldogok. Könnyen megtanuljuk, milyen szerveink vannak, es hol találhatóak meg. Agy Antal a legjobb, mert neki van a legtöbb munkája, hiszen ő irányítja a többi szervünket a testünkben. De igazából mindegyik Szervmanó a kedvencünk!”

Viktor és Dominik, 6 éves ikerfiúk

“Nagyon cuki kis könyv, a gyerekeim egyik kedvence és még az enyém is. Mese és tanulás egyben. Olivér kedvence Tüdő Jenő és Tüdő Benő. Áron Máj Mihályt kedveli, mert Ő a legnagyobb Szervmanócska. Lassan már rongyosra olvastuk. Várjuk a folytatást.”

Szakács Éva, 4 és 6 éves kisfiúk anyukája

“Nagyon köszönjük a könyveket, a sztorikat! Számunkra a legnagyobb ajándék az volt, hogy a gyerekek ismét felfedezték mennyire fontos zöldségeket és gyümölcsöket enni, mert a Szervmanóknak szüksége van rájuk. Kívánunk további sok sikert, várjuk a folytatásokat!”

Gy. András, 2 éves Viki és 5 éves Angi apukája

“A kislányunknak kétszer volt vesemedence gyulladása, reflux és hólyagműködési probléma miatt. Kontrollok, ultrahang, kórház, sokat kell innia, sűrűn pisilni, mindezt 5 évesen és éreztem, hogy sok… Rátaláltunk a Szervmanókra. Amikor először elolvastam neki a könyvet azt éreztem, hogy nagyon jó hatással van rá és megértette, hogy Vese Vilinek és Vese Palinak sok folyadékra van szüksége, mert akkor boldogok. Az ultrahang vizsgálaton végig mosolygott és mondta a Dr. Néninek, hogy megnézzük Cuki Cilit is, Ő a hasnyálmirigy? A Dr. Nő kérdezte Tőle, hogy honnan tudja, Viki mondta: a Szervmanókból. A plüss figurákat is nagyon szeretjük, mert cukik és jó puhák, remek alvótársak. Szív Emmánk és Cuki Cilink van, imádnivalóak. Nálunk nagy siker volt a könyv és a plüss Szervmanók is, köszönjük!”

G. Valéria, 5 éves kislány anyukája

Miért választják olyan sokan a Szervmanókat?

Játékosan tanít
89
0
Vidám, kedves történetek
79
0
Különleges, újszerű
85
0
Egészségtudatos
95
0

Nézd meg az első kisfilmünket:

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial